Speciale kitten

Kelfort Gipsnaadvuller

Voorraad checken...

Kelfort Gipsnaadvuller

3,32
Den Braven Gipsplatenvuller

Voorraad checken...

Den Braven Gipsplatenvuller

3,07
Onder de speciaal kitten vallen de Gipsplaatvullers. Deze kitten hebben specifieke eigenschappen en kunnen niet onder een andere kitsoort worden geschaard.

Staat tussen de speciaal kitten het product waar u naar opzoek bent er niet bij? Neem dan contact op met onze klantenservice, voor meer informatie.

Kelfort Gipsnaadvuller

Kelfort Gipsnaadvuller is een krimpvrije en gebruiksklare super lichtgewicht vulpasta. Deze wordt gebruikt voor het wegwerken van krimpscheuren in muren met een gladde oppervlak, in muren met een korrelige oppervlak en het afdichten tussen gipsplaten. Maar kan ook gebruikt worden voor het vullen, uitvlakken en repareren van naden, gaten en statische voegen in de materialen gips, beton, metselwerk, sierpleister en hout. De Kelfort Gipsnaadvuller is overschilderbaar na ca. 10 tot 20 min.

Den Braven Gipsplaatvuller

Den Braven Gipsplaatvuller is een nagenoeg krimpvrije, lichte pasta voor het repareren en vullen van gaten en scheuren in wanden en plafonds, gemaakt van gipskarton/gipsplaten. Ook is deze te gebruiken voor het in één keer vullen, repareren en gladstrijken van gaten en barsten in steenachtige ondergronden. Hierbij moet gedacht worden aan stucwerk, beton en sierpleister.

Illbruck Nullifire Brandwerend Grafiet

De Nullifire FS705 Brandwerende Grafiet is een ééncomponent gebaseerd op grafiet. Met deze  opschuimende kit kunt u gaten en doorvoeren in muren en vloeren af te sluiten, daarbij biedt de kit een 2 uur durende brandwerendheid. Dit betekent dat in geval van brand de kit de doorvoer afsluit, hierbij is geen (manchet) systeem aan de buitenzijde van de doorvoer nodig.
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x