Steenlijmen

Kelfort BM Steenlijm

Voorraad checken...

Kelfort BM Steenlijm

16,11
Steenlijm is de meest geschikte lijm voor buitengebruik. Je kunt er materialen, zoals (natuur)steen, hout, beton, metaal en diverse soorten kunststoffen, gemakkelijk mee verlijmen. Deze kant-en-klare steenlijm kan voor u ook dienen als vervanger voor houtlijm. Andere voordelen zijn bijvoorbeeld de snelle en schonere verwerking, de treksterkte (7 N/mm2) na één dag en het geringe lijmverbruik door de dunne voegen.

Kelfort BM Steenlijm

Kelfort BM Steenlijm is een gebruiksklare en hoogwaardige ééncomponenten lijm welk gebruiksklaar is doordat deze geschikt is voor zowel pistool als los gebruik via de adapter met conisch slangetje. De lijm kan gebruikt worden voor diverse steensoorten zoals kalkzandsteen, gipsblokken en baksteen. Doordat de lijm bestendig is tegen veel soorten weeromstandigheden, is deze ook perfect voor buitengebruik. Daarnaast is de lijm ook bestand tegen (zee)water,  kalkwater, verdunde zuren en bijtende oplossingen. Gebruiksinformatie: Volledig belastbaar na 24 uur. De lijm is bestand tegen temperaturen van minus 40 °C tot plus 90 °C en heeft een kortstondige temperatuur van +130 °C bij gebruik.

Den Braven PU Steenlijm

De Den Braven PU Steenlijm is voor u de perfecte lijm als u snel, licht, schoon en efficiënt wilt werken en als u geen water en/of elektriciteit ter beschikking heeft. De steenlijm van Den Braven kan gebruikt worden voor het verlijmen van diverse steensoorten, zoals gips-, beton-, cellenbeton- en kalkzandsteenblokken.


U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x