Constructielijmen

Bison Bond Hout-/Montagelijm

Voorraad checken...

Bison Bond Hout-/Montagelijm

29,-
Kelfort Tix Expresse constructielijm

Voorraad checken...

Kelfort Tix Expresse constructielijm

12,81
Constructielijmen zijn watervast en binnen en buiten geschikt voor het lijmen van diverse materialen, waaronder hout, metaal, steen, beton en diverse kunststoffen. De constructielijmen zijn het meest geschikt voor het lijmen en repareren van (hout)constructies en verbindingen waaraan hoogwaardige eisen worden gesteld.

Kelfort Constructie Tix

Kelfort Constructie Tix is een één-component pasteuze lijm en zorgt voor verbindingen tussen materialen die een grote waterbestendigheid vereisen. Dit kunnen bijvoorbeeld ramen en buitendeuren zijn. Daarnaast is deze constructielijm ook uitermate geschikt voor tropische houtsoorten, zoals meranti en azobé. De lijm droogt blank op en heeft daardoor een mooie afwerking. Gebruiksinformatie: Bestand tegen temperaturen van minus 30 °C tot plus 100 °C. Het is bij de constructielijm aan te raden de lijm met handschoenen te verwerken, daarna kunt u het overtollige lijm kunt u verwijderen met een verdunner.

Kelfort Tix Expresse

Ook Kelfort Tix Expresse is een één-component pasteuze lijm. Deze lijm heeft een zeer snelle uitharding en een voegvullende werking. Om een beeld te krijgen van de snelle uitharding, het benodigd de lijm ca. 10 minuten om een handvaste verbinding te vormen. De totale uitharding duurt ca. 5 uur na het gebruik. Gebruiksinformatie: Gebruik de lijm voor watervaste en temperatuurbestendige (-30 °C tot +100 °C) houtverbindingen.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x