Kitpistolen

Fortis Handkitpistool - Heavy Duty

Voorraad checken...

Fortis Handkitpistool - Heavy Duty

9,64
Illbruck Handkitpistool H14

Voorraad checken...

Illbruck Handkitpistool H14

57,48
Den Braven Handkitpistool

Voorraad checken...

Den Braven Handkitpistool

8,18
Kitpistolen geven de ideale mogelijkheid om kokers en worsten mee te verwerken. Je klikt de koker of worst eenvoudig in het pistool en kunt hierdoor op een gemakkelijke manier gedoseerd de kit op de gewenste plek aanbrengen.

Handleiding: Hoe gebruikt u een kitpistool in 10 stappen.


Stap 1
Knip het laatste deel van de koker af met de Kelfort Kitkokersnijder.
 
Stap 2
Draai de spuitmond op de koker.
 
Stap 3
Kijk wat de breedte van de voeg moet zijn. De opening van de spuitmond zal namelijk gelijk zijn aan de breedte van de voeg, deze zal schuin op maat moeten worden afgesneden met de Kelfort Kitkokersnijder.
 
Stap 4
Plaats de koker met kit vervolgens in het kitpistool.
 
Stap 5
Zorg ervoor dat de spuitmond gevuld wordt met kit. Dit kunt u doen door te knijpen in het handvat van het kitpistool, hierdoor zal de kit de spuitmond vullen. Stop met het indrukken van het handvat als u de kit ziet verschijnen uit de spuitmond. De kit is klaar voor gebruik.
 
Stap 6
Zet de spuitmond op de plek waar u de kit wilt gaan aanbregen. Dit doet u door aan het begin van de te kitten rand de pistool te zetten. 
 
Stap 7
Knijp in het handvat van het kitpistool, zodat de kit uit de spuitmond komt. Beweeg het kitpistool geleidelijk over de voeg heen tot je bij het eindpunt gekomen bent.
 
Stap 8
Aan de achterzijde van het kitpistool zit een knop of hendel, als u deze indrukt dan stopt de kit direct met doorlopen in de spuitmond. Als deze handeling niet verricht wordt, dan komt er nog veel overbodige kit uit het pistool en zal er teveel kit in de voegen komen.
 
Stap 9
Hou de voegen vochtig door met de Kelfort Finisher Spray de randen goed onder te sprayen.

Stap 10
Vervolgens moet er met een kitspatel langs de kitranden worden gestreken. Hierdoor verwijdert u overtollige kit langs de randen. Herhaal deze stap tot de voeg perfect is.
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x